Diensten

Of je nu gaat bouwen, verbouwen of enkel wat aanpassingen gaat doen in het huidige interieur....

....het inrichten van je huis is spannend! Alleen al het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl is best lastig.

Ik kijk graag verder dan de huidige trends anno 2019, want je huis (of bedrijf) binnenkomen voelt pas écht als thuiskomen wanneer jouw karakter tot in de muren voelbaar is

Met een goede kop koffie ga ik graag samen opzoek naar wat woongeluk voor jullie betekend? Wie jullie zijn? Hoe leven jullie graag? Waar liggen jullie behoeftes? Wat betekend wonen voor jullie? Waarschijnlijk stel ik je vragen waar je tot de dag van vandaag nog nooit over na hebt gedacht maar die wel bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. Zodat je niet binnen 3 jaar weer op de stoep staat voor een interieur advies maar de komende jaren vooruit kunt en hier ook oprecht van geniet. Samen gaan we op zoek naar het interieur wat past jullie bij woon en leef behoeftes. Zodat jullie karkater tot in de muren voelbaar is. Weest dus niet bang dat je niets te zeggen hebt tijdens het proces, je bent namelijk zélf het allerbelangrijkste onderdeel. 

Heb je graag zelf de tounwtjes in handen?

Geen probleem! Het interieuradvies wat ik voor je maak is zélf uitvoerbaar. Een helder, realiseerbaar, ontwerp waarmee je met de bijbehorende shoppinglist zelf aan de slag kunt gaan. Naast een 3d ontwerp ontvang je ook tekstueel advies waardoor de vertaalslag helder en concreet wordt en je een stevig fundament hebt waardoor je letterlijk met behulp van de door jouw gekozen winkels en leveraciers bouwt aan jouw droomhuis. Kom je gaande weg erachter dat het toch niet helemaal je ding is? Neem dan gerust contact op!

Word je liever ontlast? Houd je liever tijd over en wil je stress ver buiten de deur houden?

Laat je dan meenemen aan de hand, met continu een scherp oog op de loer, ga je kosten besparen en stress buiten de deur houden. Door de lijntjes kort te houden werken we snel naar een gewenst resultaat. Ik werk graag met onafhankelijke partijen zodat het vizier continu gericht is op jullie wens, woon en leef behoeftes.

Wil jij:

  • ontlast worden?
  • tijd besparen?
  • stress buiten de deur houden?
  • aan de hand meegenomen worden?
  • verzekerd zijn van een optimaal resultaat?

Laat je dan compleet ontlasten en ga voor de special!

Maandelijks heb ik ruimte voor 7 free calls waarin wij in 30 minuten de bouw, verbouwing of het huidige interieur onder de loep nemen & al jouw vragen beantwoordt worden. Stuur een mail met daarin jouw vraag & enkele foto's. Wie weet spreek ik je snel!