Jet Hendriks
Jet Hendriks

Jet Hendriks.

Waarschijnlijk heb je de naam Jet Hendriks al eens eerder gehoord. Door haar ultieme ‘out of the box-werkwijze’ heeft zij in korte tijd veel huizen omgetoverd in een warm thuis waar de persoonlijkheid van de bewoners doorheen sijpelt. Maar je kunt haar ook gezien hebben in diverse kranten, bladen en bij televisieprogramma’s. Want als je iets drastisch anders doet dan de rest, wordt dat opgemerkt. Naast particulieren vinden ook  bedrijven de weg naar Jet. Ook daar weet deze bevlogen creator telkens weer de juiste tone of voice te raken.

Jet heeft een sterk oog voor detail en het combineren van materialen. Daarnaast weet Jet hoe het is om een huis te bouwen of verbouwen. Veelal een periode met een hoog stress niveau, zonde! Door met een concreet plan aan de slag te gaan weet je wat je aan het doen bent. Keuzes worden inzichtelijk. Het resultaat wordt tastbaar. Daarbij wordt er rekening gehouden met dat het haalbaar is binnen het gewenste budget. Een stukje begeleiding is hierin vanzelfsprekend. Ik neem graag de tijd om er écht iets fijns van te maken, het is immers geen nieuwe jeans die je binnen 14 dagen retour kunt sturen. 

Jet weet jouw wens te vertalen naar een omgeving waarin jij thuis komt. Het is belangrijk dat jouw thuisbasis je een goed gevoel geeft. Het draagt bij aan jouw geluk.

Niet alleen in je eigen woning is jezelf thuis voelen belangrijk. Ook bij bedrijven speelt dit een rol. Mensen een warme jas toedragen klinkt heel normaal, is het helaas niet. Niet alleen de klant, ook het personeel verdient een warm nest. Wanneer je zorgt dat de kern van het bedrijf synchroon loopt met het interieur is dit merk- én meetbaar. Jouw unieke verhaal mag gezien worden én eruit springen. Op deze manier win jij vertrouwen, steigt de productiviteit en staan mensen te popelen om bij je aan de slag te gaan.

Lees hier wat ik voor jou kan doen! 

Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›