Jet Hendriks
Jet Hendriks

Jet Hendriks.

Waarschijnlijk heb je de naam Jet Hendriks al eens eerder gehoord. Door haar ultieme ‘out of the box-werkwijze’ heeft zij in korte tijd veel huizen omgetoverd in een warm thuis waar de persoonlijkheid van de bewoners doorheen sijpelt. Maar je kunt haar ook gezien hebben in diverse kranten, bladen en bij televisieprogramma’s. Want als je iets drastisch anders doet dan de rest, wordt dat opgemerkt. Naast particulieren vinden ook steeds meer bedrijven de weg naar Jet. Ook daar weet deze bevlogen creator telkens weer de juiste tone of voice te raken.

Jet heeft een sterk oog voor detail en het combineren van materialen. Daarnaast weet Jet hoe het is om te bouwen of verbouwen. Veelal een periode met een hoog stress niveau, zonde! Door te weten waar je naar toe werkt, een concreet plan te maken krijg je niet alleen de kosten inzichtelijk maar voorkom je ook dat de to do list groter en groter wordt. Bespaar je kosten, maak je het inzichtelijk, creeër je een plan, voorkom je onnodige stress en pak je de regie in handen zodat jouw droomhuis, of droom werkplek, werkelijkheid wordt

Jet weet jouw wens te vertalen naar een omgeving waarin jij thuis komt. Het is belangrijk dat de omgeving waarin jij dagelijks terug komt jouw een goed gevoel geeft. Het draagt bij aan jouw geluk. Maar niet alleen in je eigen woning is jezelf thuis voelen belangrijk. Ook bij bedrijven speelt dit een rol. Mensen een warme jas toedragen en op hun gemak stellen is belangrijk. Maar niet alleen de mensen, ook het personeel verdient een warm nest. Wanneer je zorgt dat de kern van het bedrijf synchroon loopt met het interieur is dit merk én meetbaar. Jouw unieke verhaal mag gezien worden én eruit springen. I am the black sheep! Op deze manier win jij vertrouwen, steigt de productiviteit en daalt het ziekteverzuim!

Lees hier wat ik voor jou kan doen! 

Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›