Jet Hendriks
Jet Hendriks

Jet Hendriks.

Waarschijnlijk heb je de naam Jet Hendriks al eens eerder gehoord. Door haar ultieme ‘out of the box-werkwijze’ heeft zij in korte tijd veel huizen omgetoverd in een warm thuis waar de persoonlijkheid van de bewoners doorheen sijpelt. Maar je kunt haar ook gezien hebben in diverse kranten, bladen en bij televisieprogramma’s. Want als je iets drastisch anders doet dan de rest, wordt dat opgemerkt. Naast particulieren vinden ook steeds meer bedrijven de weg naar Jet. Ook daar weet deze bevlogen creator telkens weer de juiste tone of voice te raken.

Jet heeft een sterk oog voor detail en het combineren van materialen. Daarnaast weet Jet hoe het is om te bouwen of verbouwen. Veelal een periode met een hoog stress niveau, zonde! Door te weten waar je naar toe werkt, een concreet plan te maken krijg je niet alleen de kosten inzichtelijk maar voorkom je ook dat de to do list groter en groter wordt. Bespaar kosten, maak ze inzichtelijk, creeër een plan en voorkom onnodige stress. Zij weet als geen ander hoe het is om een verbouwing te onder gaan of een huis te bouwen. 

Jet weet jouw wens te vertalen naar een omgeving waarin jij thuis komt. Het is belangrijk dat de omgeving waarin jij dagelijks terug komt jouw een goed gevoel geeft. Het draagt bij aan jouw geluk. Maar niet alleen in je eigen woning is jezelf thuis voelen belangrijk. Ook bij bedrijven speelt dit een rol. Mensen een warme jas toedragen en op hun gemak stellen is belangrijk. Denk aan een kapsalon, schoonheidssalons, bij de huisarts, tandarts, opvang, hotels, een showroom of winkelpand. Op deze manier win jij vertrouwen.

Gun jezelf een stress vrije periode, bespaar kosten en heb, nog voor dat je van start gaat, het einddoel helder en concreet vertaald óf grijp in zodra je dit leest en midden in een bouwfase zit.