The story of our new house

Wanneer werd ook alweer de eerste steen gelegd? De nieuwe keuken gekocht? Of ging eindelijk de vlag op het dak? Een huis bouwen is een onwijs leuke, maar enorm hectisch een tijdrovende periode. Er moeten veel keuzes gemaakt worden, die uiteindelijk leiden naar jouw ultieme droomhuis.

Ik ben Jet Hendriks, interieurontwerper. Ook wij hebben zelf ons huis gebouwd en ondertussen dwarrelen de eerste ideeén voor en nieuw project alweer naar boven. We hebben veel foto's gemaakt van de bouw. Deze staan op een usb stickje en liggen liefdeloos stof te happen in de keukenla.

Terwijl het zo'n bijzondere, memorabele periode was.
Toen dacht ik:

Dat kan anders! Beter! Leuker!

Vandaar dit boek. Ontzettend inspirerend om de hele reis bij te houden en later in terug te kijken.Bovendien ook een prachtig (eerste) decoratiestuk voor in het nieuwe huis!

Een leuk cadeau voor jezelf, maar absoluut ook orgineel voor een ander.

Je koopt dit boek voor maar 29,95! (excl verzendkosten)

Heb jij een té gekke winkel of een toffe webshop en past dit boek in jouw collectie? Dat kan! Stuur mij gerust een mailtje!

____

De inhoud uit dit boek is intellectueel eigendomsrecht van Jet Hendriks. Het is niet toegestaan om opgedane informatie te delen, kopiëren of te gebruiken voor eigen ontwerp. Openbaarmaking, vermenigvuldigen, verspreiding of verstrekking van de inhoud van dit boek is niet toegestaan. Taggen in berichten met dit boek op sociaal media kanalen is wel toegestaan.

The story of our new house
terugblikken
terugblikken
nooit meer vergeten
nooit meer vergeten
The story of our new house
herinneringen
herinneringen
The story of our new house
decoratief
decoratief
Terug naar Diensten
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›