Woonhuis Deurne

Het huis waar deze mensen woonden sloot niet meer aan bij wat ze zelf uitstraalden. Ze wilden graag de gelige stenen omruilen tegen strak en modern wit. Zij wisten zelf wel goed wat ze wilden en vooral niet meer wilden. Aan de hand van hun aanwijzingen, smaak en ideeën heb ik een kleur, materialen en meubelplan mogen maken. Dit sloot goed aan bij de wensen. De wanden, de vloeren, veiligheidglas om de trap in de woonkamer af te schermen alles heeft, samen met de vakmensen om mij heen, tot een fantastisch eindresultaat geleid. 

Woonhuis Deurne
Jet is goed bereikbaar, via social media bijvoorbeeld, altijd snel met creatieve gedachten, richting oplossing.
Jet is goed bereikbaar, via social media bijvoorbeeld, altijd snel met creatieve gedachten, richting oplossing.
Woonhuis Deurne
Woonhuis Deurne
De houten vloeren werden opgeschuurd en van een ander tintje voorzien wat een prachtig effect heeft gegeven.
De houten vloeren werden opgeschuurd en van een ander tintje voorzien wat een prachtig effect heeft gegeven.
Woonhuis Deurne
Woonhuis Deurne
Er was een prima interactie tussen ons als “opdrachtgever” en Jet als creatieve adviseur. We zijn zeer tevreden over het resultaat, zeker omdat wij onszelf er zo goed in herkenden.
Er was een prima interactie tussen ons als “opdrachtgever” en Jet als creatieve adviseur. We zijn zeer tevreden over het resultaat, zeker omdat wij onszelf er zo goed in herkenden.