‹ Terug naar blogoverzicht

Zo krijg je een warm sfeervol interieur zónder kerstboom.

Woensdag 27 november 2019

Hoewel mijn boom al even staat kan ik ook begrijpen dat je géén zin hebt om een kerstboom op te tuigen. Het neemt immers al gauw zo’n 3 uur tijd in beslag, daarnaast zul je net zien dat jouw boom na 1 week géén naald meer aan de takken heeft én zou je allergisch kunnen zijn.

Is het zonder kerstboom dan per direct niet meer sfeervol?

Nee hoor! Met deze tips creëer je een sfeervol interieur zonder kerstboom.

  • De kerstballen hangen dit jaar dan niet in de boom maar wist je dat dit ook onwijs leuk staat aan een tak (die je in een grote pot zet)! Easy peasy, binnen no time kerst ready! Ben je op zoek naar feestelijke hysterische kerstballen? Check dan gauw de collectie van Fred van Leer: https://roomed.nl/kerstballen-fred-van-leer/
  • Heb je een bank of fauteuil in huis staan? Yes, die kun je ook onder handen nemen voor Kerst. Haal speciaal voor de mooiste tijd van het jaar winterse kussentjes voor op je bank in huis.
  • Hout in je interieur brengt meteen een warme en landelijke sfeer. Dit geldt ook voor de kerstdagen. Breng houten kerstaccessoires aan in je interieur en combineer het met de warme rode en groene kerstkleuren. Je kunt er ook voor kiezen om een houten kerstboom in je interieur te plaatsen, een stuk makkelijker dan met een echte boom slepen!
  • Een kersttak of kerstkrans geeft altijd dat extra beetje kerst gevoel! Hang het aan de voordeur, de deur naar de woonkamer of tegen de wand! Heb je onze nieuwe kerstkrans diy al gezien? Leuk om te maken!
  • Kaarsen, kaarsen, kaarsen, kaarsen en nog meer kaarsen! Aan kaarsen géén gebrek. In super romantische kerstfilms zie je ze wel ééns op de trap staan, van boven naar beneden….. Zo sfeervol! Let wel op met kinderen en huisdieren..
  • Kaarsen met kerstgeur! In onze shopblog hebben we er al één voorbij laten komen maar hoe mega chill is het om enkel een kaarsje aan te zetten en jezelf direct in kerstsferen te wanen door de heerlijke geur die er vanaf komt! Kruip lekker tegen elkaar aan onder een warm wollen plaidje tussen een overkill aan kussens en die kerstfilm mag beginnen hoor!
  • Vergeet de prachtig groene kersttakken niet! Toch een beetje kerstboom in huis met deze beauty’s. Mix verschillende takken door elkaar en doe er wat lampjes in voor een sfeervol effect. Ben je niet zo van de lampjes? Stijl het dan af met andere takken en maak er een mooi boeket van zonder to much kerst!
  • We vertelden je er al over de kerstbomen op doek, direct binnen no time kerstsfeer in huis: https://roomed.nl/kerstboom-op-doek/
  • Last best voor alle creatievelingen onder ons! (althans, vind ik!)

Wat dacht je van kerstkaarten ophangen in de vorm van een kerstboom? Of kerstornamenten opplakken met wasi tape (goud!)? Of decoreer wat kerstgroen tegen een paneel aan wat je schilder met krijtverf!  

fotografie door Renske Zwaan

Zo krijg je een warm sfeervol interieur zónder kerstboom.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›