‹ Terug naar blogoverzicht

Kriebelt het al?

Donderdag 12 september 2019

Je kunt er de klok op gelijk zetten:zodra de zomer voorbij is en we massaal naar binnen trekken begint het te kriebelen. Het is weer tijd om het interieur volledig om te gooien. Ben jij ook toe aan iets nieuws? Door de accentkleur in jouw woonkamer aan te passen, lijkt het net alsof je in een heel nieuw huis woont.

 

Veel mensen hebben één accentkleur in huis. Een mooie tint blauw, een aardse groen of misschien juist een warme kleur als okergeel, roze of rood. Of wellicht een combinatie van bij elkaar passende kleuren.

Maar ken jij het gevoel dat je soms helemaal klaar bent met die kleur(en)?

  • Een goede optie waarmee een accentkleur in je woonkamer terug kan komen, is een gekleurde muur. Vaak is het een opvallende muur waar je aandacht meteen naartoe getrokken wordt. 

    Heb je al een accentmuur in die oude accentkleur waar je graag vanaf wilt? Dan moet je aan de slag gaan met een nieuwe kleur verf. Als je deze muur niet verft, zal je zien dat je steeds gemakkelijk teruggaat naar de oude accentkleur.

  • De makkelijkste manier om jouw woonkamer een nieuwe kleur te geven, is met kleurlampen. Met één druk op de knop geniet je van een andere kleur in huis.

  • Ga jij shoppen voor woonaccessoires? Houd dan altijd de nieuwe accentkleur van je woonkamer in je achterhoofd. Het geeft een fijn, rustig geheel als alle woonaccessoires goed bij elkaar passen. Natuurlijk kan je ook meerdere kleuren met elkaar combineren. Combineer bijvoorbeeld voor okergele, donkerblauwe blauwe en mintgroene accessoires voor een fris geheel.

  • Nóg meer veranderen? Ga voor een nieuwe vloer. In sommige gevallen vind je een accentkleur zelfs terug in een vloer. Zo staat een witgrijze vloer bijvoorbeeld heel goed bij een interieur met koude kleuren. Als je warmere kleuren in jouw interieur toepast, kan het heel mooi zijn om dit te combineren met een houten vloer met warm bruine uitstraling met vissengraat patroon.

Kriebelt het al?
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›