‹ Terug naar blogoverzicht

Sta je zomaar even in je toekomstige droomhuis

Vrijdag 13 september 2019

Misschien heb je al wel eens een woning gebouwd of verbouwd? En liggen jullie wensen niet mijlen ver uit elkaar. Keuzes maken en knopen door hakken is wellicht ook geen probleem? Je vraagt je af waarom een interieuradvies ook voor jou een ideaal hulpmiddel is? Wanneer je gaat bouwen of verbouwen komen er keuzes op je af, heel veel keuzes. Al die keuzes samen vormen jouw ultieme droomhuis! Nadat je Pinterest door hebt gebladerd kom je er achter dat het iets lastiger is dan je dacht; een stijl vinden en vertalen naar het interieur. Want die bank op foto 1 is mooi maar die bank op foto 2, 3, 4 heeft ook wel wat. Echter geven die plaatjes bij elkaar wel een richting voor het interieur plan…

.........samen met jullie wensen, woon en leef behoeftes is dit het uitgangspunt voor jullie droomhuis.

Zodra je, nog voor dat de start van de bouw of verbouwing begint, zorgt dat het interieurplan compleet klaar ligt hoef je tijdens de bouw niet meer overhaaste beslissingen te nemen. (waar lullige fouten kunnen ontstaan) maar je kunt je ook voorbereiden op de aanschaf van nieuwe meubels en tijdig aan de bel trekken bij de interieur bouwer. 

Samen met jou neem ik graag jullie woon en leef behoeftes door om vanuit daar één duidelijk plan te maken. We starten vanuit een moodboard en een x aantal verschillende indelingen om zo voor en nadelen door te spreken zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Vaak komen daar de meest verrassende indelingen uit, daar waar je zelf niet over na had gedacht. Hier uit rolt een 3d visual waarna je het door een virtual reality bril mag bekijken, sta je zomaar even in je toekomstige droomhuis!!!

Wanneer dat alles 100% goed gekeurd is zorg ik voor de offertes van eventueel uitvoerende partijen en gaan we aan de slag, ik sta jullie bij tijdens het proces van de bouw/verbouwing én bedank je voor de fijne tijd wanneer de afstyling gedaan is.

Waarop jij antwoordt: we gaan snel weer bouwen of verbouwen want deze tijd was een feestje!

Sta je zomaar even in je toekomstige droomhuis
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›