‹ Terug naar blogoverzicht

3x bouwen voordat alles goed is is niet mijn insteek, laten we het vooral in één keer goed doen.

Dinsdag 28 mei 2019

Als je de eerste keer een nieuwe woning gaat bouwen dan is dat nogal wat.....

Er komt ineens heel veel op je af, je krijgt te maken met deadlines (waar je wellicht niet eens aan had gedacht), er moeten tientallen keuzes gemaakt worden én iedere keuze is bepalend voor het eindresultaat: jouw droomhuis! Waarschijnlijk zit je al vrij snel met de architect om tafel, hij of zij tekent de buitenkant en je krijgt een plattegrond aangeleverd. Vaak denken we dan: dat vind zijn weg wel, het interieur… dat komt wel. FOUT! Hier ga je écht compleet de mist mee in. Wil je 3x bouwen voordat alles goed is? Lees dan vooral niet verder……..  Wil je in één keer jouw droomhuis realiseren? Van zowel de binnenkant, als de buitenkant?

De architect tekent onder andere de plattegrond. De vraag aan jou/jullie luid dan of die plattegrond past bij jullie leefbehoeftes? Kunnen jullie hier optimaal in leven? Voldoet het aan alle eisen? Past die grote gezinsbank? Of die huge tafel zodat je lekker kunt dineren en borrelen met vrienden en familie?

We beseffen pas het effect als we zelf daadwerkelijk de stap zetten om niet alleen een architect aan de jas te trekken maar ook direct in het proces al van start te gaan met het ontwerp van het interieur. Het is zo jammer dat je zodra het huis klaar is je er dán pas achter komt dat de meubels, die je op het oog hebt, niet passen in de ruimte. Of dat je maar met 3 personen tegelijkertijd televisie kunt kijken op een regenachtige dag. Terwijl je een gezin van 6 bent. Niet alleen levert het een dosis stress en frustratie op. Uiteindelijk levert het je ook veel meer kosten op.

Ga jij een nieuwe woning bouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw droomhuis? Wil je voorkomen dat je tegen deadlines aan loopt, te weinig stopcontacten plaatst of in de stress schiet van iets wat voorkomen had kunnen worden?

Neem dan gerust eens contact op. Naar aanleiding van de tekeningen nemen wij samen jullie woon en leef behoeftes onder de loep. Functioneel maar ook praktisch.

Verzeker jezelf van een stressvrije periode, tijdens en na de bouw. Bespaar kosten en zeg tegelijkertijd hi tegen jouw droomhuis!

3x bouwen voordat alles goed is is niet mijn insteek, laten we het vooral in één keer goed doen.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›