‹ Terug naar blogoverzicht

We gaan bijna beginnen!

Woensdag 20 september 2023

Langer dan 3 maanden was het dat ik hier een blog plaatste. Niet dat er niks te doen was. Er géén inspiratie was. Ik dacht er pas aan zodra ik niet aan het werk ben. & om nou iedere dag te delen dat ik wiesje uit laat lijkt me niet zo heel erg relevant voor op de blogs.
Druk, beetje dan, met bouw voorbereidingen. Eindelijk aftellen. Nog 2 weken voordat de schop in de grond gaat. Dus je snapt dat ik momenteel veel identiteit switches maak. Van aannemer, naar bouwbegeleider, planner, ontwerper, technische goeroe & financieel medewerker in één. Zou het niet anders willen. Wat een feest om dit weer te mogen gaan doen. Zelf, in eigen beheer. Alles regelen. Zorgen dat het smooth verloopt. Er een planning is, koekjes voor de harde werkers, het van start gaat maar ook dat het volgende al in order staat zodat er geen gat valt.
Voor de één de allergrootste nachtmerrie en ik? Ik kan me oprecht niks leukers bedenken dan dit. Benieuwd hoelang het deze keer duurt voordat het weer gaat kriebelen - zodra het klaar is. Voor nu, nog 2 weken & dan neem ik jullie mee.
In ons bouw avontuur. In alles wat goed gaat maar ook zeker in dat wat niet goed gaat.

We gaan bijna beginnen!
We gaan bijna beginnen!
We gaan bijna beginnen!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›