‹ Terug naar blogoverzicht

Mijn - is het al zomer? - favo's!

Vrijdag 27 mei 2022

Het is alweer bijna zover, avond na avond buiten zitten. Genieten van het lekkere weer. Misschien zelfs een vakantietripje in het vooruitzicht? Terrassen tot in de late uurtjes. Barbecueën met vrienden en familie. Herinneringen maken waar we een winter lang op kunnen vertoeven. Zomer, fijn dat je er weer – bijna - bent.

Wil je de zomer nog fijner maken? Dat doe je heel makkelijk met mijn all time favorieten!

Lekker eten

Als broodplank tijdens de borrel maar ook tof om te gebruiken als onderbord tijdens de barbecue. En stiekem… mag je dit item ook gerust inzetten tijdens het kerstdiner.

Afkoelen

Op het heetst van de dag is het fijn om in de schaduw te kunnen zitten. Bij gebrek aan een afdak is een parasol dé uitkomst. Niet alleen omdat het je bescherming geeft maar vooral ook omdat het sfeer geeft aan het terras. Win-win!

Sfeer

Nu het ’s avonds weer langer licht is wil je er het liefst buiten van genieten. Maar helaas biedt langer licht geen garantie voor warme temperaturen en lange zwoele zomeravonden. Dat is jammer, want een mooie heldere avond wil je het liefst buiten genieten. Misschien wel met een gezellige borrel en een hapje. Ben jij zo’n buiten liefhebber? Schaf dan zeker deze vuurkorf aan want op deze manier kunnen die zomeravonden NU al beginnen.

Slaap zacht

Knalroze, grasgroen of gewoon beige. Niets is te gek deze zomer. Een dekbed is de ideale uitkomst om een fijn zomers gevoel in huis te creëren. Vooral wanneer het een linnen look heeft. Houdt de rest van de kamer licht en rustig en je waant je, met een beetje fantasie, op Ibiza.

Voor je kleintje

Het grootste nadeel van het buiten leven, de hogere temperaturen en de zomer: insecten. Ook voor de allerkleinste niet fijn. Deze fijne luchtige klamboe zorgt ervoor dat je kleintje hier een veel minder last van heeft en ze goed door kunnen slapen.

Shine bright

De kleur, de vorm, het materiaal. Het geeft mij een instant vakantiegevoel. Naast dat ook een te gek lichtspel door de vormgeving van de lamp. En hoe tof om er een aantal bij elkaar op te hangen. Binnen, of buiten onder de overkapping. Heb jij al een plekje in gedachten?

Romantisch

Kaarsen heb je nooit genoeg. Ook niet in de zomer. En hoewel je ze dan binnen niet zo gauw aan maakt geeft dit buiten tijdens de zwoele zomeravonden wel veel sfeer. Zeker wanneer dit zachte pasteltinten zijn. Leuk voor tijdens het diner of een avond borrelen.

(Kus)sen

Ik vertelde jullie er laatst al over. Een makkelijke manier om een nieuwe sfeer te creëren is het wisselen van kussens. Dus ook in de zomer. Niet alleen het kussen geeft een zomers gevoel maar ook de naam doet er zijn eer aan.

Spelletje

Dit spel spelen wij zomer na zomer, op de camping, tijdens een familie dag, wanneer er vrienden komen borrelen of gewoon samen. Echt een favoriet en niet alleen bij ons. Iedereen geniet hiervan! De absolute must have voor jong én oud.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw favorieten! 

Mijn - is het al zomer? - favo's!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›