‹ Terug naar blogoverzicht

Upgrade je keuken.

Vrijdag 04 december 2020

Een marmeren aanrecht, matzwarte kranen en gouden handgrepen zijn prachtig, maar kosten ook een klein fortuin. Met deze makkelijke stylingtips geef je de keuken een chique uitstraling zonder dat het je faillissement betekent.

1. Plaats oversized plantenpotten op het aanrecht

Verse bloemen zijn mooi, maar met een plant creëer je net wat meer impact.

2. Verzamel het keukengerei

Het meeste keuken gerei wil je uit het zicht hebben. De dagelijkse benodigdheden (olie, zout, peper) kun je op een mooi blad zetten. Het maakt visueel een wereld van verschil.

3. Maak een mini spa-momentje bij de gootsteen

Met zeep in een mooi flesje, handcrème en een geurkaars wordt handen wassen bijna een soort zen-moment. En het staat natuurlijk hartstikke chic.

4. Zet kunst op het aanrecht

Toegegeven: een enigszins riant aanrecht is hierbij een must. Het grote voordeel: je hoeft geen spijkers in de muur te slaan.

5. Of… maak een expositiewand

Hoezo maar één ingelijst kunstwerk in de keuken? Met een expositie wand wordt een leefkeuken nog levendiger.

6. Hang mooie borden op

Zonde om mooie borden weg te moffelen in een keukenkastje. Geef ze de aandacht die ze verdienen door ze in de keuken tentoon te stellen.

7. Laat kostbare pannen op het fornuis staan

Heb je ooit een klein salaris stukgeslagen aan potten en pannen? Laat dan die dure pan op het fornuis staan. Net alsof er permanent een stoofpot staat te pruttelen.

8. Upgrade de opbergers

Plaats keukengerei in een keramieken pot, giet olijfolie over in een mooie fles, herberg groente en fruit op een verrassende, speelse plek – een etagère, bijvoorbeeld.

8. Leg een vloerkleed neer

Zo’ tapijt in de keuken zie je de laatste tijd vaak, en het is niet voor niks. Het voegt warmte, kleur en karakter toe. Bovendien is het lekker warm aan de voeten wanneer je pasta staat te koken.

Upgrade je keuken.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›