‹ Terug naar blogoverzicht

Mensen durven niet, dus dan doen ze maar niets.

Dinsdag 22 december 2020

Waarom zou je meer kleur in je huis willen brengen? De vraag klinkt onnodig, maar volgens mij mogen we er best wat meer mee bezig zijn. Ik kom onnodig veel interieurs tegen met een nietszeggende uitstraling. Er blijft te veel veilig gebroken wit, of alles is grijs. Alleen met kleur creëer je een persoonlijke sfeer waarin je je helemaal thuis voelt.

Kleur brengt een huis tot leven. Het brengt dynamiek. De juiste kleuren zorgen ervoor dat je je prettiger voelt in een ruimte, en kunnen je echt gelukkiger maken. Welke kleuren dat zijn, is voor iedere persoon anders. Je kunt refereren naar de vaste eigenschappen die kleuren hebben maar dat is nogal binnen de kaders. Liever ga je op zoek naar wat het resultaat moet zijn en hóe je dat kunt bereiken.

In feite is alles mogelijk, zo lang het bij jouw woon en leef behoeften past.

Denk altijd na in hoeverre je je interieur wil veranderen. Schilder je alleen de muren? Vergeet dan niet rekening te houden met de rest van de omgeving zoals de kleur van de vloer en de gordijnen. Je ziet tegenwoordig veel groengrijs op de wanden, maar als je bijvoorbeeld een lichtgrijze tegenvloer hebt, valt dat helemaal weg door dezelfde kleurtoon.

Mensen durven niet, dus dan doen ze maar niets.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›