‹ Terug naar blogoverzicht

De styling van je interieur is niet zo eenvoudig als het lijkt. 

Maandag 20 mei 2019

De styling van je interieur is niet zo eenvoudig als het lijkt. 

Voor veel mensen is een bank kopen nog wel te doen maar als het aankomt op de puntjes op de i voor een gezellig interieur , waarin jij dagelijks het geluk van thuis komen ervaart, dan wordt het lastiger. 

Aandacht voor de styling is erg belangrijk. Word je dagelijks omarmt door de fijne sfeer zodra je thuis komt of is het een kille bedoeling? Waar je misschien wel liever niet bent.

In mijn werk zie ik veel interieurs vol geladen met gezellige kaarsjes, kussentjes, foto’s en schilderijen, gekocht in allerlei woonwinkels, van designitems tot een aanbieding van de Ikea, door het hele huis, maar het complete plaatje ontbreekt. 

Hoe zorg je er nu voor dat het een mooi geheel wordt? 

De ultieme tips: werk met grote elementen of maak groepjes van kleine spullen bij elkaar. Dan oogt het geheel rustiger en komt de styling veel mooier uit. Maak daarnaast vooraf een shoppinglist, hiermee voorkom je dat er een complete inboedel onder het stof in de kelder komt te staan. (zonde!) Of dat je op de eerste en beste rommelmarkt alles weer moet gaan verkopen...… ai!

Mocht je er niet uitkomen, of je zelf een hoop geld en frustratie besparen? 

https://www.jethendriks.com/diensten/de-puntjes-op-de-i/

#kabazlaren

De styling van je interieur is niet zo eenvoudig als het lijkt. 
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›