‹ Terug naar blogoverzicht

4x per jaar je accessoires verwisselen

Zaterdag 18 maart 2023

Hah, dat klinkt al fijn in de oren, een perfect excuus! Want zeg nou zelf. Ieder seizoen je accessoires wisselen, dat zijn wel goals hoor als je het mij vraagt. Zeker als het dan ook nog redelijk budget vriendelijk is. De nieuwe collecties van zowel mode als interieur bieden volop inspiratie. Beginnen je handen al te kriebelen? Die van mij wel! Maar is een volledige make-over iet wat overdreven? Met deze styling tips wissel jij zomaar ieder seizoen!

Kussenhoezen

Het wisselen van kussenhoes is een minimale handeling met een maximaal effect. De beste, makkelijkste tip als je het mij vraagt. Lege kussenhoezen nemen weinig ruimte in beslag dus ook het opbergen kost weinig moeite. Ga los met prints, kleur, structuur en stof. Voor de lente van 2022 mag je in de volgende trend kleuren denken: natuurlijke kleuren, Retro tinten maar ook felle neon kleuren zijn helemaal terug. Weliswaar gedoseerd maar toch, het is terug!

Lampenkappen

Hoelang heb jij al dezelfde lampenkappen? Het wisselen van de lampenkap is heel simpel maar geeft ook weer een groots effect. Let op dat je wel in lijn zit met de andere accessoires, zodat het geen ratje toe wordt. Durf te spelen met materiaal, vorm en structuur. Zo wordt het geen saaie bedoeling maar maak je het geheel wat spannender.

Planten, bloemen en vazen

Zeker in de lente mag een kleurrijke bos bloemen niet ontbreken. Zet ze neer in een mooie lichte vaas afgestemd op de andere tinten. Het geeft gemakkelijk een andere sfeer in huis zonder dat je er honderden euro’s aan kwijt bent. Ga je liever voor nep? Ook hierin zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een lente/zomer boeket en een herfst/winter boeket zodat je dit kunt wisselen wanneer de tijd daar is.

Pak je het liever wat groter aan?

Wissel dan eens van vloerkleed. Donkere tinten in de herfst/winter en frisse lichte tinten in de lente/zomer. In de herfst heb je misschien behoefte aan wol, hoogpolig, zacht en fluffy terwijl je in de zomer een laagpolig kleed veel fijner vindt. Simpel maar groots effect. En dat opbergen… daar hebben we het even niet over

4x per jaar je accessoires verwisselen
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›