‹ Terug naar blogoverzicht

Bouw update!

Donderdag 18 januari 2024

Hey, Jet - heb je het ontwerp van jullie eigen huis al klaar? Zo benieuwd! Zal wel mooi worden.

Zodra ik zeg dat er nog geen streep op papier staat wordt ik standaard met grote ogen aangekeken.

Maar jij adviseert altijd optijd te beginnen?

Klopt! Omdat je de tijd moet nemen. Tijd om te onderzoeken naar wie jij bent (jullie zijn). Tijd om buiten het hokje landelijk, modern of Scandinavisch te spieken. Tijd om jezelf aan te kijken, te luisteren naar wat voor jou fijn werkt. Waar jij blij van wordt. Wat jou gelukkig maakt. Rust geeft, laat ontspannen maar ook oplaadt.
Niet zomaar een paar lijnen op papier. Maar de diepte in, op zoek naar wat voor jou een huis tot een thuis maakt.
Ja, dat kan eng zijn. Buiten het standaard hokje spieken is gewoon een beetje spannend. Maar onthoud altijd dat jij (jullie) het aller belangrijkste bent. En er, als wij ontwerpen, nooit iets geadviseerd wordt wat niet bij je past. Maar je uitdagen vinden we wel leuk.


Ik dwaal af.

Natuurlijk heb ik een plan in mijn hoofd. Gevuld met allerlei ideeën. Is er een indeling, licht en elektraplan
Maar ik wacht nog even met de details, bewust. De definitieve knopen hakken we door zodra de ruwbouw staat. Één gevel volledig van glas maakt dat de ene kleur de ander niet is. Los van dat wordt het een vertaalslag van dat wat wij fijn vinden.
Ik hoop dat het je gaat inspireren.
Niet zo zeer de sfeer an sich of een bepaalde kleur, maar dat het vooral inspirerend werkt om zelf ook een plek te creëren wat past bij wie je bent (jullie zijn). Je dicht bij jezelf blijft. Trends links laat liggen. Het inspireert om het gewoon even anders te doen. En die vertaalslag durft te maken.
Spannend, maar uiteindelijk het aller aller fijnste en zo belangrijk. De plek waar je keer op keer terug keert. Thuis komt.

Bouw update!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›