‹ Terug naar blogoverzicht

Maak een gallery wall in de tuin.

Zaterdag 16 mei 2020

Zoveel ideeën. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer? Maar wil je wel meteen de juiste keuze maken? En bovenal: een fijne plek! Zeker nu we veelal rondom huis te vinden zijn verdient deze plek extra veel aandacht.

- Ga voor iets inspirerend. Wat inspireert je? Eerlijk, toch niets leuker dan keer op keer een kriebel of boost te krijgen wanneer je naar de poster krijgt? Precies. Zoek een toffe quote uit, een mooie foto, een herinnering of een droom! Maak het eigen en ga voor iets unieks! 

- Match! Een poster kan natuurlijk in zwart wit maar neem je een poster in kleur match deze dan met de planten en bloemen. Dit geeft rust en balans. Anders wordt het heel erg schreeuwerig en to much. 

-Kies voor het minimalistische ophangsysteem. Ja daar heb je keuze in! Je kunt namelijk een hele rij ringen laten plaatsen. Persoonlijk ben ik hier minder fan van. Zoals je bij mijn tuinposter ziet heb ik gekozen voor op iedere kant een ring. Dan hangt het zowel stevig als rustig en valt de quote, in dit geval, op. 

- Durf te experimenteren! Wie zegt dat je er maar één op kunt hangen? Waarom niet een gallery wall net zoals in huis? Precies dat bedoel ik! Hoe tof om verschillende afmetingen op te hangen. Van kleur (wat dan wel weer matcht hé!) naar zwart wit, quote's, foto's. Hoef je in ieder geval niet die lastige keuze te maken want hoe leuk zijn de posters!

Neem eens een kijkje op: fotocadeau.nl ,  hier bestelde ik mijn tuinposter.

Naast tuinposters heb je ook hele toffe interieur decoratie. Ken je de foto's op hexagon al? Hiermee kun je continu uitbereiden. (Leuk voor vaderdag!) Toch liever een foto op canvas? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres bij fotocadeau!  #ad

Maak een gallery wall in de tuin.
Maak een gallery wall in de tuin.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›