‹ Terug naar blogoverzicht

Welkom Sinterklaas

Dinsdag 13 november 2018

Sinterklaas is bijna in Nederland. De leukste tijd van het jaar voor de kinderen, met snoepgoed, cadeautjes en de spannende periode vooraf.

Zouden Sint en Piet wel komen dit jaar? Ben ik braaf geweest? Wat zou ik krijgen? Voor de kleintjes is het super spannend. En om deze leuke periode meer sfeer te geven zocht ik een aantal leuke Sinterklaas DIY interieur projecten waarmee je het huis nog gezelliger maakt!

Sinterklaas DIY'S & DECO

Het huis helemaal in de Sinterklaas sferen brengen doe je op een geheel andere manier dan wanneer je het huis versiert voor Kerst bijvoorbeeld. Dit feest draait geheel om de kinderen dus mogen de decoraties ook iets vrolijker en opvallender zijn. Gelukkig kun je een mooi compromis vinden tussen een decoratie voor de kids en voor jezelf.

Aftellen

Laat jouw kinderen aftellen met deze zelfgemaakte scheurkalender. Je kunt heel simpel een cijfer op een A4 printen en zelf versieren met stickers en motieven van Sinterklaas of op de computer een leuke tekening maken.

Slingers

Op dit moment zie je slingers in vele soorten en maten die niet alleen met verjaardagen te gebruiken zijn. Ga voor een leuke slinger met tekst. Waar je altijd goed mee zit is een zin uit een sinterklaasliedje.

Raamdecoratie

Nog steeds zie je het op menig raam voorbij komen: handlettering. Als je dit zelf goed kunt ga dan aan de slag op je raam! Ben je hier minder goed in maar kan je wel mooi tekenen ga dan voor alleen een Sinterklaas raamtekening.

Accessoires

Je kunt natuurlijk ook door je hele huis heen wat accessoires plaatsen in sinterklaas sferen. Plaats bijvoorbeeld kaarsen en snoepgoed op een creatieve manier of een leuke print aan de muur.

 

Geniet van de heerlijke tijd die komen gaat! 

zachtjes gaan de paardenvoetjes....
zachtjes gaan de paardenvoetjes....
Welkom Sinterklaas
O kom er eens kijken...
O kom er eens kijken...
Welkom Sinterklaas
Daar wordt op de deur geklopt....
Daar wordt op de deur geklopt....
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›