‹ Terug naar blogoverzicht

Creëer sfeer met verlichting!

Woensdag 11 juli 2018

Licht vanuit buiten is belangrijk en bepaalt ook enorm wat je in het interieur kunt doen. Kleur ziet er totaal anders uit door lichtinval. Want waar je 2/3e van de wanden in 1 kleur schildert, is dit op muur X anders dan op muur Y wanneer er lichtinval is. Een kleur kiezen doe je dus niet zomaar!

Maar ook verlichting is ontzettend belangrijk! Je hebt te maken met een basis verlichting, zodat alles goed verlicht wordt. Wanneer dit niet op de juiste plek zit kun je je misschien wel voorstellen dat het een vreemd gezicht geeft zodra de verlichting aan staat.
Daarnaast heb je ook sfeerverlichting. Want zodra je met vrienden of familie lekker aan het dineren bent aan de keukentafel, is het wel fijn om ook een bepaalde sfeer neer te zetten.

Sfeerverlichting, het woord zegt het eigenlijk al, doet dus echt iets. Hierdoor pak je meteen een bepaalde sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt en ontspannen. Het maakt de ruimte knusser, gezelliger en intiemer. 

Daarnaast bestaat er nog verlichting wat elementen uitlicht zoals bijvoorbeeld een kunst object of je lievelingsvaas. Het is dus goed om vooraf, wanneer je een bouw of verbouwing aan gaat, na te denken over elementen zoals: gaan wij ergens kunst plaatsen? Waar gaan we kunst plaatsen en wat voor kunst wordt dit dan? Willen we überhaupt wel dat dit uitgelicht kan worden of vinden we dat niet nodig?

Deze 3 elementen samen zorgen voor optimale sfeervolle verlichting waarin jij zowel functioneel als prettig en ontspannen kunt wonen + daarnaast naar jouw prachtige kunstwerk kunt kijken, wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Creëer sfeer met verlichting!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›