‹ Terug naar blogoverzicht

JET HENDRIKS. MAAKT VAN JOUW HUIS EEN THUIS.

Donderdag 11 januari 2018

Waarschijnlijk heb je de naam Jet Hendriks al eens eerder gehoord. Door haar ultieme ‘out of the box-werkwijze’ heeft zij in korte tijd veel huizen omgetoverd in een warm thuis waar de persoonlijkheid van de bewoners doorheen sijpelt. Maar je kunt haar ook gezien hebben in diverse kranten, bladen en bij televisieprogramma’s. Want als je iets drastisch anders doet dan de rest, wordt dat opgemerkt. Naast particulieren vinden ook steeds meer bedrijven de weg naar Jet. Ook daar weet deze bevlogen creator telkens weer de juiste tone of voice te raken.

Jet heeft een sterk oog voor detail en het combineren van materialen. Zij weet jouw wens te vertalen naar een omgeving waarin jij thuis komt. Maar niet alleen in je eigen woning is jezelf thuis voelen belangrijk. Ook bij bedrijven speelt dit een rol. Mensen een warme jas toedragen en op hun gemak stellen is belangrijk. Denk aan een kapsalon, schoonheidssalons, bij de huisarts, tandarts, opvang, hotels, een showroom of winkelpand. Op deze manier win jij vertrouwen.

‘De horeca is een goed voorbeeld van bedrijfsvoering waar men weet hoe belangrijk het is dat hun gasten zich thuis voelen. Maar andere bedrijven blijven hier ver achter. Ik heb mijn focus daarom, naast particulieren, ook op bedrijven gericht. Het is namelijk zonde wat je laat liggen wanneer de sfeer niet goed is. Je laat hierdoor letterlijk een bundeltje klanten links liggen. Dat is jammer want met de juiste uitstraling 'lok' jij deze klanten wél naar je toe. Het is dus belangrijk om te kijken wie jij bent en welke sfeer hierop aanslaat. Kapsalon, showroom, winkel, restaurant, ieder bedrijf waar een particulier komt gaat erop vooruit zodra de omgeving naadloos aansluit bij hetgeen wat jij hen te bieden hebt. Dat wil niet zeggen dat je in een kapsalon overal scharen aan de muur dient te plakken, maar het is zaak om op zoek te gaan naar de juiste vertaling.’

Wat wil je uitstralen?
‘Als directeur van een bedrijf moet je jezelf afvragen wat je wilt uitstralen naar de klant. Natuurlijk is dat voor ieder bedrijf anders, het moet synchroon zijn met waar jij voor staat, wat jij doet en wat jij verkoopt. Daarnaast is het is belangrijk dat de klant wéét waar hij of zij binnenstapt, en dat de klant geprikkeld blijft om te blijven en wellicht over gaat op kopen. Denk maar eens aan een showroom van een auto garage, je loopt binnen en ziet overal auto's. Wanneer dit in een ruimte gebeurd die niets doet qua sfeer ben je sneller geneigd om om te draaien en nooit meer terug te komen. Maar wanneer de sfeer goed is, blijf je langer en ga jij eerder over op het kopen van een auto, de sfeer is goed en dat zorgt voor een gevoel van thuiskomen.'

Daarnaast zorg je ook voor een interne binding. De werknemers voelen zich comfortabeler, prettiger en op deze manier ga je het ziekteverzuim tegen én verhoogt het de productiviteit. Hiermee ga jij écht het verschil maken ten opzichte van de concurrent. Ik kom graag langs voor een bedrijfsscan om te kijken wat er zou kunnen verbeteren om het optimale resultaat uit jouw bedrijf te kunnen halen.

Natuurlijk kunnen ook particulieren nog steeds mijn hulp inschakelen. Jet weet als geen ander hoe het is om een verbouwing te onder gaan of een huis te bouwen. Doordat zij vele projecten met positieve resultaten heeft afgerond kan zij gerust uitspreken: ik maak van jou huis écht een huis waarin jij thuis komt. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

JET HENDRIKS. MAAKT VAN JOUW HUIS EEN THUIS.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›