‹ Terug naar blogoverzicht

Vijftig tinten oranje

Maandag 30 april 2018

Vijftig tinten oranje


Ik neem jullie graag mee naar mijn eigen woning. Sommige van jullie weten waarschijnlijk dat wij nog niet zo heel lang geleden een huis hebben gebouwd, natuurlijk compleet in eigen stijl en smaak. Maar wat bijna niemand weet is dat ik afgelopen weekend samen met mijn vriend de boel weer drastisch heb aangepakt. Hoe noem je dat? Lentekriebels? Wanneer je nu bij mij binnenstapt, wandel je in een wereld van oranje tinten. Wisten jullie dat oranje staat voor genieten van het leven? Oranje in je huis toepassen kan eenvoudig door bijvoorbeeld een muur oranje te schilderen. Er zijn oneindig veel tinten oranje, die soms neigen naar rood, soms naar geel. Een oranje tint die neigt naar het avondrood zal zorgen voor kalmte in huis, tevens is deze ook juist erg warm. Ik heb met deze warme, kalmerende tint mijn muren geverfd. Eén muur heb ik echt knaloranje geschilderd voor het contrast wat staat voor creativiteit. Op mijn bank heb ik een aantal aardeoranje kussentjes neergelegd. Oranje staat trouwens ook voor de karaktereigenschappen eigenwijs en zelfverzekerd. Leuke combinatie toch? Mijn nieuwe vloerkleed wat op de vloer schittert is een oranjetint die neigt naar het gele wat een beetje een zonsondergang gevoel creëert. Als het licht er goed opvalt dan lijkt er zelfs een gouden sprankel in te zitten. Een grote vaas met oranje tulpen op de tafel en mijn huis is helemaal klaar. Klaar voor Koningsdag! 

Vijftig tinten oranje
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›