‹ Terug naar blogoverzicht

Heel veel keuzes!

Vrijdag 03 mei 2019

Dat je voor veel keuzes komt te staan tijdens het bouwen van een nieuwbouwproject klinkt je waarschijnlijk niet gek in de oren. Naast dat het ontzettend leuk is brengt het misschien wat stress, tijdsdruk en spanning met zich mee. Het zijn immers beslissingen waarin je als het goed is de aankomende jaren jezelf mag nestelen.

Maak ze dus niet wispelturig tussen neus en lippen door maar ga er eens goed voor zitten en stel jezelf de vraag waar jouw woon en leef behoeftes liggen? Een interieur is heel erg persoonlijk en dan hebben we het nog niet eens over een bepaalde woonstijl. Nou ja, woonstijl? Ik zie dat liever anders. Ik vind het belangrijk om een eigen stijl te creëren, los van wat nu een bepaalde trend is. Weet je waarom? Hierdoor kun je langer genieten van jouw thuis. Even terug op het feit dat een interieur persoonlijk is. De buurman heeft bijvoorbeeld een compleet ander lichtplan nodig dan jou, nog niet gesproken over een bepaalde looprichting.

Daarom vind ik het belangrijk om nog voordat de bouw definitief van start gaat direct te starten met een interieur ontwerp. Het behoed je van fouten, overhaaste beslissingen, het bespaart kosten simpelweg doordat je vooraf direct in kaart hebt hoe en wat het eindresultaat gaat zijn én het laat stress buiten de deur. Géén deadlines doordat deze door het tijdig starten al vast liggen.

Op naar een fijn thuis!

Heel veel keuzes!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›