‹ Terug naar blogoverzicht

Een frisse start

Vrijdag 02 september 2022

De vakantie is weer voorbij. Koffers naar zolder, heel Nederland staat weer om 7.00 uur op en het gewone leven begint weer. En stiekem… vind ik dat best lekker! Ik kijk er zelfs weer naar uit, van die donkere herfst maanden. Lange boswandelingen, met een goede kop thee op de bank – onder een plaidje -, de aanloop naar de feestdagen. Genieten! Tijd voor een frisse start in huis.

Verandering is goed

Nu het ritme weer gaat beginnen is het des te belangrijker om het fijn te hebben in je eigen omgeving. Want daar brengen we nou eenmaal het meeste tijd door. Misschien heb je al een heel fijn huis, maar dit kan ook anders zijn en ben je toe aan een geheel fris interieur. Je hoeft niet vast te zitten in dat oude interieur waar je onderhand al helemaal aan gewend bent. Ook al ziet dat er misschien nog prima uit, wat variatie kan nooit kwaad. Wist je dat het aanpassen van het interieur een serieus grote boost aan je humeur en enthousiasme geeft? Daarnaast draagt het bij aan ontspannen. Nou…. Wat let je!

Gewoon doen

Begin met een goede aanpak. Een heel nieuw interieur, dat doe je niet zomaar. De meeste mensen doen dit ééns in de vijf jaar, of nog veel langer. En als je dan toch de keuze hebt gemaakt om een nieuw interieur aan te schaffen, dan doe je het graag meteen goed.

- Wie ben jij?
- Wat vind jij fijn?
- Wat moet jouw interieur uitademen?
- Waar voel jij je écht thuis?
- Wat mist er nu?
- Wat is er nu te veel?

Neem ook eens een kijkje op onze inspiratie pagina – doe er je voordeel mee! Vervolgens ga je inventariseren wat je nou eigenlijk allemaal hebt, gebruikt, wilt behouden en wat weg mag. Neem dit mee en noteer dit voor het nieuwe interieur.

Begin bij de basis

Haal als eerst je huis leeg. Zo zie je de basis – en alles begint met de basis. Wil je een nieuwe vloer? Investeer hier dan in. (Of spaar iets langer door – liefst voordat je je huis leeg hebt gehaald

Een frisse start
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›