Jet en Imke
Jet en Imke
Interieurgekkies
Interieurgekkies

Interieurgekkies

Interieur als verlengstuk van jouw merk,

Wat leuk dat je op de pagina van Interieurgekkies bent. Dat betekent dat we jouw aandacht hebben. Dat we jou geprikkeld hebben om nog even aan ons verbonden te blijven. Dat we in jouw koppie zitten. Misschien voor even maar als wij het goed doen voor oneindig. En precies dat effect willen we ook creëren voor jou. Dat klanten en personeel verbonden blijven met jouw bedrijf, jouw merk door een omgeving te creëren die inspireert, raakt en verbind. Interieurgekkies is een heel gaaf concept van mij en Interieurontwerpster Jet Hendriks. Wij zien interieur, de fysieke omgeving als een verlengstuk van jouw merk.

Droom eens kort met ons mee

Hoe zou het zijn als je bedrijf een fysieke omgeving heeft waar klanten geïnspireerd raken. Verrast worden. Een plek waar medewerkers elke dag vol energie naar toe gaan. Gemotiveerd worden.

Hoe zou het zijn om een omgeving te hebben waarin jouw visie volledig tot leven komt. Uitademt waar jij voor staat. Verrast. Bruist. Klopt. Een plek dat echt leeft en een positief effect heeft op klant en personeelsbeleving. Een plek dat onthouden wordt en mens en merk verbind. Die plek kan realiteit worden.

Ontmoet de interieurgekkies

Wij zijn Jet en Imke. Interieurgekkies die branding en interieur samensmelten. Omdat wij erin geloven dat een fysieke plek van grote impact is op het imago van bedrijven en hoe het merk door klanten en medewerkers beleeft en gedragen wordt.

Wij realiseren interieurs die de identiteit van bedrijven vertegenwoordigen en zorgen voor een optimale klant en personeelsbeleving. Een plek dat een verlengstuk is van jouw bedrijf en positief bijdraagt aan de gemoedtoestand van klanten en medewerkers. Wij staan voor een kloppend geheel. Een merkbeleving. Voor je klant en personeel. Jij ook?

Een omgeving die inspireert, raakt en verbindt.

Wij geloven dat een fysieke plek van grote impact is op het imago van bedrijven. Op hoe het merk beleefd wordt door klanten en medewerkers. En dat deze plek hoort te kloppen bij wat bedrijven doen en waar ze voor staan. Dat de binnenkant van je bedrijf volledig uitgelijnd is met de buitenkant van je bedrijf. 

Er is niemand die een hotel boekt dat gedateerd is of niet leeft. Je kiest een plek die bij je past. Waarvan het gevoel klopt. Een plek die je inspireert, uit je eigen omgeving haalt of juist thuis laat voelen.

Wij zien daarbij bedrijven struggelen om blijvend klanten en personeel aan zich te verbinden. Je omgeving draagt echt bij aan het aantrekken en behouden van personeel en klanten. Mensen kijken steeds meer naar de plek waar ze komen te werken of waar ze binnenstappen. Wat die plek met hun doet. Een fijne werkomgeving en een representatieve plek voor klanten waar alles past, doet ons goed, zorgt voor binding, zorgt voor vertrouwen en dus zorgt ervoor dat mensen langer willen blijven, je in hun koppie zit en aanzet tot actie.

Werkwijze

Bij het realiseren van een passend interieur kijken wij naar de persoonlijkheid achter jouw bedrijf. Jouw identiteit. Wij zien wat jouw bedrijf uniek maakt voor haar klanten en medewerkers. Die eigenheid vangen we en vertalen we door naar een passend interieur. Een interieur dat uitstraalt en uitdraagt waar jij voor staat maar bovenal bijdraagt aan een optimale klant en personeelsbeleving. Door die beleving te creëren kan jouw bedrijf echt impact maken op het leven van andere mensen en blijvend mensen zich aan verbinden.

Samenwerken?

Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›