Interieuradvies

Maatwerk, tot in detail uitgewerkt.

Een interieuradvies is maatwerk. Niet alleen de woning is altijd anders maar ook de inwonende zijn nooit hetzelfde. Vanuit dit oogpunt ontstaat er een plan. Ik werk niet met standaard pakketten maar stem af op jullie woon- leefbehoeftes en vraagstuk. Voorafgaand leer ik jullie graag goed kennen waardoor er een gericht advies ontstaat waarmee je kosten bespaard. 

Heb je graag zelf de touwtjes in handen?

Geen probleem! Het interieuradvies wat ik voor je maak is zélf uitvoerbaar. Een helder, realiseerbaar, ontwerp waarmee je met de bijbehorende shoppinglist zelf aan de slag kunt gaan. Naast een 3d ontwerp ontvang je ook tekstueel advies waardoor de vertaalslag helder en concreet wordt en je een stevig fundament hebt waardoor je letterlijk met behulp van de door jouw gekozen winkels en leveraciers bouwt aan jouw droomhuis. Kom je gaande weg erachter dat het toch niet helemaal je ding is? Neem dan gerust contact op!

Word je liever ontlast? Houd je liever tijd over en wil je stress ver buiten de deur houden?

Laat je dan meenemen aan de hand, met continu een scherp oog op de loer, ga je kosten besparen en stress buiten de deur houden. Door de lijntjes kort te houden werken we naar een snel resultaat. Ik werk graag met onafhankelijke partijen zodat het vizier continu gericht is op jullie wens, woon en leef behoeftes. Een interieur ontwerp inclusief (bouw)begeleiding houdt stress buiten de deur, laat je kosten besparen, tijd over houden én geeft 100% garantie op het gewenste resultaat. 

Ja, ik wil een interieuradvies compleet afgestemd op mijn vraag, woon en leefbehoeftes! Neem gerust eens contact op met info@jethendriks.com(investering vanaf 950,-)

Ja, ik wil een interieuradvies compleet afgestemd op mijn vraag, woon en leefbehoeftes. Inclusief (bouw)begeleiding waardoor ik stress buiten de deur houd, kosten bespaar, tijd over hou en 100% garantie heb op het gewenste resultaat. Neem gerust eens contact op met  info@jethendriks.com. (investering vanaf 1950,-)

 

Terug naar Diensten