‹ Terug naar blogoverzicht

Waarom een interieuradvies innen?

Woensdag 26 juni 2019

Vraag jij het jezelf wel eens af? Waarom de buurman of jouw collega een interieuradvies in wint? Is het iets voor jezelf? Of ben je na een weekje pinteresten getransformeerd tot een ware interieurdesigner? Hieronder gaan we het niet hebben over de interieurtrends anno 2019, maar over de voor en nadelen van een interieuradvies. Waarom een advies niet persé trendgevoelig hoeft te zijn en hoe je kosten kunt besparen en stress buiten de deur houdt!

Laten we direct één ding uit de wereld helpen: een interieuradvies is niet persé anno de interieurtrends van 2019. Een interieuradvies is er om jouw kosten te laten besparen en stressvrij deze toch wel drukke periode door te komen. Daarbij rekening gehouden met woon en leef behoeftes. Jouw karakter dat tot in de muren voelbaar wordt want pas dan kom jij iedere dag met plezier thuis!

Stel je eens voor, je hebt een bouw of verbouwing in het vizier. Je slaat je agenda open en schrikt je een hoedje. De alledaagse dingen, werken, je gezin draaiende houden, een leuke partner zijn, maar ook hobby's uitoefenen en zo nu en dan bijkletsen met familie en vrienden................ komt daar ook nog even een bouw of verbouwing bij. De paniek slaat je om de oren en nadat je een bezoek aan de architect hebt gebracht settel je jezelf met pinterest neer in de hangmat op zoek naar de aller mooiste plaatjes. Dit wil ik daar , dit wil ik daar en dit zus en dit zo. De interieurstylist kruipt in je naar boven!

Maar ben je er ook enkel met alleen die mooie plaatjes? Zoek eens een kapsel op op Pinterest en ga daarmee eens naar de kapper. Let me know wat de kapper als reactie heeft..... ;) 

Een interieur ontwerp draait niet alleen om leuke mooie plaatjes maar vooral om een praktische leefbare inrichting. Looplijnen die kloppen en aangepast zijn op wens en leefbehoeftes voor jullie als gezin. Verlichting dat naar wens werkt maar ook is ingesteld op de uiteindelijke inrichting. Kleuren die goed tot zijn recht komen doordat er rekening is gehouden met het lichtinval. De juiste interieurbouwer die naar wens en budget maatwerk levert omdat dat geliefde tv meubel niet te vinden is of handen vol geld kost.

Kortom,een bouw of verbouwing aan gaan is 1. Maar tot dat gewenste resultaat komen is 2.  

 

 

Waarom een interieuradvies innen?
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›