‹ Terug naar blogoverzicht

De fijnste dagen tussen kerst en nieuwjaar!

Zondag 08 december 2019

De dagen voor kerst ; ik tel ze af! Misschien ben je wel een aantal dagen vrij? Ik werk tussen kerst en nieuwjaar halve dagen en omdat vrijwel iedereen vrij is vind ik dit écht een heerlijke periode om én te werken én vrij te zijn. Mijn kerstfilm lijstje staat al klaar, de koppen thee zijn niet aan te slepen, en ons huis is totaal ondergedompeld in zowel kerst als warme cosy sferen! Love it!

Wil jij ook extreme genieten tussen kerst en nieuwjaar? Lees dan mee!

  • Zoals Cady Heron in Mean Girls zegt, bestaat de limiet niet voor dekens. Ik vind dat dekens de bank zoveel gezelliger maken, wat perfect is voor gezellige dagen films kijken met Kerstmis. Mijn favoriete dekens zijn groot en donzig maar moeten wel iets toevoegen aan het interieur.  Ik voeg ook nog een paar kussens toe aan de bank met Kerstmis, en mijn hondje vraagt zich ondertussen af waar het fijnste knuste en warmste plekje is.
  • Kaarsen, ik kan niet zonder ze! Daarnaast heb ik ook een dinfuncer waardoor ik een kerstluchtje door het huis verspreid. Het mooiste vind ik wanneer kaarsen voor de helft zijn opgebrand, het liefst met druipers langs de kandelaar. Love it!
  • Ligt het aan mij of lijkt het huis ongeveer 26326 keer gezelliger als de kerstdecoraties er zijn? Ik hou ervan de boom op te tuigen en links en rechts wat glinsterende accessoires te decoreren. Wil je een speciale boom? Besproei de boom eens met sneeuwspray!
  • Klaar om je leven te veranderen? Nou, met  fleece beddengoed wil je je bed niet meer uit. Geloof me dat je het liefst 24/7 in dat warme bed blijft liggen! Leg er wat wollige kussens samen met linnen op et voila ; comfortabel en perfect voor de koude wintermaanden. Hallo winterslaap!
  • Last but not least:

Ik bedoel, de kerstman zou misschien wat nieuwe pyjama's en slippers voor je kunnen kopen, maar als hij dat niet doet, trakteer jezelf dan zeker op een paar in de uitverkoop, want er is niets gezelliger dan lekker liggen in een nieuw paar PJ's. Of als je geen nieuwe wilt, laat ze dan door de was, met veel wasverzachter, gaan om ze vervolgens even op de radiator te leggen voordat je ze aantrekt en oh mijn god, de hemel.

fotografie door Renske Zwaan

De fijnste dagen tussen kerst en nieuwjaar!
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›