‹ Terug naar blogoverzicht

Tips voor een originele & verrassende kerstsfeer in huis

Donderdag 10 december 2020

Wil jij je huis graag gezellig aankleden voor de feestdagen, maar ben je de kerstslingers en -ballen die je al vijf jaar op rij gebruikt he-le-maal zat? Geen nood! Ik heb veel leuke ideeën op een rij gezet waarmee je je interieur op een originele en verrassende manier onderdompelt in de kerstsferen. Fijne feestdagen!

Kies een kleinere kerstboom

Je hoeft echt niet ieder jaar een gigantische boom in je woonkamer te hebben staan. Een kleiner model staat net zo leuk en is ook nog makkelijker te stylen. Je hebt meer keuze in leuke potten en je kunt 'm op bijvoorbeeld een krukje of slee.

Hang de boom vol met geometrische hangers

Een tijdloze trend op het gebied van kerstversiering: geometrische kersthangers. Hang je boom ermee vol en creëer zo een trendy, Scandinavische look in je kerstboom.

Maak kerstdecoratie zelf

Wil je dit jaar écht een unieke kerstlook? Maak dan de decoratie zelf! Denk bijvoorbeeld aan een kerstkrans van kerstballen in de kleuren van je interieur. Maak buiten al een statement! 

Ga voor een alternatieve kerstboom

Ieder jaar weer die kerstboom.. Ga eens voor een andere optie! Hang je kersthangers bijvoorbeeld op aan een stevige tak en decoreer die als kerstboom of stop losse takjes in vazen. Hallo nieuwe, verrassende kerstlook!

Veel! ideeën die stuk voor stuk even leuk zijn. Voor welke ga jij?

Tips voor een originele & verrassende kerstsfeer in huis
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›