‹ Terug naar blogoverzicht

ONLINE interieuradvies

Donderdag 19 maart 2020

Nu vele van ons in en rondom thuis zijn wordt er links en rechts ook veel geklust. Er is tijd voor die lang uitgestelde klus. En hoewel de bouw en verbouw wereld tot heden nog door mag gaan kan ik begrijp dat het ook wat spanning bij je oplevert.

Waar je normaal wellicht op pad gaat voor de keuken, tegels, kleur voor op de muur, raambekleding... nog niet gehad hebbende over de styling, is het nu allemaal wat lastiger. Althans, dat hoop ik. Want dat betekend dat jij net als ik zoveel mogelijk thuis bent en alleen doet wat écht moet.

Je hoeft namelijk niet persé de deur uit om met je interieur, of exterieur, aan de slag te gaan. Er zijn onwijs veel sites waar je stalen aan kunt vragen die een paar dagen later bij je in de brievenbus vallen- (hallo moodboard) -er zijn heel veel lokale ondernemers die je kunt steunen wanneer je met de styling aan de slag gaat. Daarnaast kun je geen beter beeld krijgen door middel van een 3d tekening.

Maar! Het is wel fijn om een hou vast te hebben, een plan. Anders wordt het een wir- war aan van alles. Gun jezelf die extra hand waardoor je 'gewoon' door kunt gaan met de bouw, verbouwing of die lang uitgestelde klus.

ONLINE interieuradvies
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›