‹ Terug naar blogoverzicht

HOTSPOT: Meddins!

Zaterdag 09 februari 2019

Meddins in Hilversum, ooit een warenhuis maar het gevoel voor stijl heeft deze hotspot nog steeds! In plaats van kleding shoppen kun je hier lunchen, dineren & borrelen! Een bruisende plek waar je gezien mag worden terwijl je lekker aan het geniet van een onwijs goed visgerecht.

Bloedmooi

Bloed bloed bloed mooi! Was Meddens een kledingmerk dan hing mijn complete inloop kast VOL! Jeetje wat is dit gaaf, hier moet je écht een keer naar toe! Roze behang met bloemen en paradijsvogels, een houten bar met blauwe krukken, bordjes in een olievlekje aan de muur en dan wetende dat er meer dan één etage is , waaaaahhhhhh! GAAAAN! Het was immers een warenhuis...!

Voor de perfecte insta foto ga je naar Meddens maar niet alleen hiervoor wil je daar zijn geweest. Houd je van vis? Dan zit je goed! Zowel voor de lunch als het diner draait het hier om ....... vis!

Geen zin in vis? Het menu van Meddens heeft ook superveel vlees en vega opties. Van steak tartare en boneless chicken met truffel & friet tot aan bietenrisotto of een vega tartaar van avocado met hummus. Voor de lunch kun je hier lekkere clubsandwiches, garnalenkroketten en salades met kreeft eten. Kortom: voor ieder wat wils, no excuses! 

Waar zit dit pareltje?

Je vindt Meddens in het centrum van Hilversum, op een steenworp van de Gooische Brink. Ze zijn elke dag van de week geopend tot middernacht. Op donderdag t/m zaterdag zelfs tot 01:00 uur. Prima reden om er nog even een drankje te gaan doen dus!

Tag je mij in je Meddens foto? ;)

HOTSPOT: Meddins!
HOTSPOT: Meddins!
HOTSPOT: Meddins!
HOTSPOT: Meddins!
HOTSPOT: Meddins!