‹ Terug naar blogoverzicht

HOTSPOT: The Streetfood Club

Vrijdag 08 februari 2019

Hoera voor het internet & hoera voor hotspots! Hoe fijn is het om op internet té gekke plekken te ontdekken waar je vervolgens langs kunt gaan. Ik word er blij van!

Recentelijk ontdekte ik op deze manier een leuk nieuw adresje in Utrecht. The Streetfood Club. Helaas ben ik er nog niet geweest maar Lars Verkroost wel!

Een kleurrijk exotisch interieur dwarrelt als een warme jas over je heen. Overal zie je prints, glas en lood in het plafond, marmeren zuilen én een volledig roze kamer! Maar dat is nog niet alles! Dit interieur staat VOL met planten en om het kleurrijke geheel compleet te maken tref je overal verschillende exotische vogels aan zoals onder andere de flamingo. Als je dit zo leest dan denk je: 'wat een drukke bedoeling' maar geloof mij; hier wil je naar toe! 

Niet alleen het interieur is een lust voor het oog, maar ook het eten en drinken en de styling daarvan. Alles ziet er echt uit om door een ringetje te halen!

De gerechten van de brunchkaart klinken mij ook als muziek in de oren. Wat dacht je van Take Me Back to Bali; een verfrissende Acaï bowl met yoghurt, huisgemaakte muesli, kokos, kiwi, blauwe bes, pitahaya, framboos en aardbei? Of de hemelse sandwich The Fresh Prince; Philly Cheese Steak gemaakt met rib eye steak, jalapenomayo, uien relish, ingelegde groenten en gerookte cheddar?

Ik ga hier zeker een keer langs, jij ook?

HOTSPOT: The Streetfood Club
HOTSPOT: The Streetfood Club
HOTSPOT: The Streetfood Club
HOTSPOT: The Streetfood Club
HOTSPOT: The Streetfood Club