‹ Terug naar blogoverzicht

De mooiste parels heb je binnen no time in huis.

Vrijdag 21 februari 2020

De mooiste parels heb je binnen no time in huis.

Je kent het vast, zo'n hoekje wat maar telkens niet helemaal af is. Of waar je graag zo nu en dan het één en ander veranderd.

Ook ik heb zulke hoekjes. Gelukkig wist fotocadeau daar wel raad mee. Wat een fantastische site. Van foto's op doek tot foto's op hout tot een fotolamp (CHECK!!) tot mijn nieuwe lievelings. Ik weet al precies wat ik voor mijn verjaardag ga vragen https://www.fotocadeau.nl/oude-meesters/stilleven-met-bloemen-schilderij-van-cornelia-van-der-mijn-wandcirkel ! 

Wat een beauty's. 

Niet alleen leuk in een woonkamer want hoe tof is het om een exemplaar op de slaapkamer te zetten. Die van jezelf of van je mini-me. Op de badkamer kan ook. Hmmm.... als ik jou was zou ik razendsnel naar de website gaan en voor iedere ruimte zo'n leukerd bestellen.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleurnuances geschikt zijn? Stuur vrijblijvend een mailtje, dan kijk ik met je mee. 

 

De mooiste parels heb je binnen no time in huis.
Kan ik je helpen?
Of stuur 'n bericht via WhatsApp ›